Haberler / Blog

NCM Mediband, bel fıtığınıza alternatif çözüm sunar.-%100 doğal içerikle üretilir.⠀-Doğal bitki özleri ve minerallerden oluşan bir karışımdır.⠀-İçinde bulunan mineral ve bitki özleri sorunlu bölgede rahatlama sağlar.⠀-Ağrısız daha sağlıklı ve zinde bir yaşam, hayat kali ..

Devamı

Odaklanmanızı Sağlayacak 5 Öneri:Beslenmenizde dikkat edeceğiniz ufak ayrıntılar konsantrasyonunuzu ve beyin fonksiyonlarının işlevini artırabilir.1- KafeinGünde 400 mg sınırı aşmanız durumunda yan etkiler yaratabilir. Bu sebeple, dikkatli ve ayarında tüketmeniz iyiliği ..

Devamı

???? Araştırmalar, tüm kanser ölümlerinin yaklaşık üçte birinin yanlış beslenme ve hareketsiz yaşam ile bağlantılı olduğunu gösteriyor.İşte doğru beslenme ile kanser riskinizi azaltmaya yardımcı olmak için bazı öneriler:1- İdeal kilonuzu koruyun2- Yüksek kalorili, ..

Devamı

Ekibimize katılın ve Kazananlar Arasına Katılın;Günlük 1-2 saatlik mesai ile tavsiye ederek hem çevrenizdeki kişilerinde sağlığına dokunmuş hemde bunu yaparken para kazanmış olursunuz.Üyelik için bize ulaşın : Abdullah GÖK   0533 263 71 13 - Derya GÖK  &n ..

Devamı